Hjälp inom bygg i Linköping

God morgon alla läsare och välkomna in till bloggen och till dagens första inlägg som jag hoppas att ni ska tycka om. Idag tänker jag berätta för er läsare om en väldigt bra firma som jag använde mig av när det var dags att göra vissa renoveringar hemma i villan. Det finns ett företag där man kan få hjälp med det mesta inom bygg i Linköping som jag kände jag att jag ville berätta om för er. Jag bor i Linköping i en 70-talsvilla. Det var dags att ändra planlösningen invändigt. Efter att barnen flyttat hemifrån för ett par år sedan fick jag andra behov. Jag hade lite idéer om hur jag ville få det här i mitt hus, och behövde ett företag som skulle kunna hjälpa mig att förverkliga dem. Jag är så nöjd med det färdiga resultatet som blev så bra, tack vare Huzers & Bygg som det här företaget heter. 

 

Några av mina grannar har också anlitat denna firma för olika projekt de haft och är mycket belåtna. Då jag ville anlita ett företag här i närheten passade det bra eftersom Huzers & Bygg är just ett företag inom bygg i Linköping. Tyvärr finns det dåliga byggfirmor och människor som har haft otur att komma i kontakt med fuskbyggare. Jag tycker det är viktigt att berätta om alla goda exempel på bra företag som hjälper till inom bygg här i Linköping, och Huzers & Bygg ett exempel på en pålitlig och seriös firma som hjälpt både mina grannar och mig så att vi har fått det precis som vi önskade. Det här med att de erbjuder en gratis offert är väldigt bra för det förpliktigar inte till någonting, och med ROT-avdraget blir det riktigt prisvärt dessutom.