Har du ett brinande trädgårdsintresse?

God morgon alla mina fina läsare och varmt välkommen till in blogg och till ett inlägg som kommer att handla om en plantskola i Helsingborg. Som ni vet så har jag ett brinnande trädgårdsintresse och det är i min trädgård som jag trivs allra bäst. Det är så rogivande med en trädgård och att få göra det vackert i sin utemiljö och jag har ständigt nya projekt på gång, och för att få riktigt mycket inspiration vill jag gärna komma till Väla Trädgårdar för att få vara med på någon av deras utställningar. Det är på dessa utställningar som jag kan få idéer och då är det ju så bra att det går att köpa de växter och plantor som intresserar mig. En annan sak som är bra är att det även går att handla i deras webbshop. Många gånger är det så att jag måste fundera igenom riktigt ordentligt vad för slags plantor av alla dem som finns det är jag ska välja, så efter att jag har varit på någon av deras utställningar brukar jag åka hem och sova på saken som man säger, och sedan beställer jag det jag vill ha ifrån webbshopen och så får jag det levererat hem. Är du också intresserad av trädgård och dessutom befinner dig i Helsingborg med omnejd så tror jag att du hade gillat att besöka Väla Trädgårdar. Året om kan man ägna sig åt sin trädgård, på vintern kan man exempelvis fundera på den sommar som varit och vad man vill utveckla eller ändra på tills nästa sommar. Vet du inte riktigt vad som skulle passa i just din trädgård kan du få professionell hjälp att välja det som passar din trädgårds förutsättningar när du vänder dig till Väla Trädgårdar.